Vopsire - Hefe Metalic Development

Vopsire Hefe metalic development

Vopsire

Pregatirea suprafetei pentru vopsire este prima etapa importanta in aplicarea sistemelor de protectie anticoroziva. Nu doar alegerea materialului de aplicat prezinta un rol important in rezultatul final, ci mai ales pregatirea suportului, avand un efect direct asupra durabilitatii, prin aderenta si rezistenta conferita stratului de vopsea.

Executarea lucrarilor de pregatire a suprafetelor metalice necesita planificarea in reprize pentru a se obtine o calitate optima a suprafetei, fara contaminari (rugina, grasimi, umiditate, praf).

Suprafetele metalice trebuie sa fie plate, fara indoituri, cu o grosime corespunzatoare care sa reziste tensiunilor ce vor aparea in timpul procesului de aplicare a protectiei anticorozive. O atentie speciala se recomanda in acest sens zonele de imbinare prin sudura.  Toate sudurile ce urmeaza a fi captusite trebuie sa fie continue, fara spatii libere si fine, fara gauri, sau alte parti lasate. La nevoie toti porii de sudura vor fi indepartati prin polizare inainte de sablarea suprafetei metalice.

Panouri Sandwich Hefe Metalic Development

Panouri Sandwich

Panouri sandwich – Solutia ideala pentru orice tip de constructii, datorita versatilitatii lor. Se prezinta

Finisaje Interioare Hefe Metalic Development

Finisaje

Avand echipe proprii de montaj si o experienta vasta in domeniu, Hefe Metalic Development va

Suna acum