Uzinaj - Hefe Metalic Development

Uzinaj Hefe Metalic Development

Uzinaj

In halele special concepute pentru uzinaj, in cadrul procesului de pre-productie, tehnicienii de la Hefe Metalic Development prelucreaza materialele de impuritati si rugina si le proceseaza conform planurilor – debiteaza, gauresc si monteaza prin sudura piesele si elementele de sprijin.

La solicitarea clientilor, aceste elemente pot fi vopsite industrial, inca din faza de uzinare, eliminand astfel activitatile de vopsire la locul montajului, care in general lungesc durata constructiei si cresterea costurilor.

Debitarea barelor metalice , fie ca sunt europrofile, profile autohtone, tevi patrate, rotunde, se realizeaza cu ferastraie semiautomate cu banda , cu unghi mare de taiere. Gaurirea barelor se produce cu burghie cu dimensiuni ce pot ajunge pana la 40 mm. Debitarea placilor metalice reprezinta un proces important in cadrul acestei etape, intrucat o precizie mare de executie a pieselor usureaza cu mult etapa de asamblare a confectiilor. De aceea, pentru taierea placilor se utilizeasa aparate CNC cu oxigaz si plasma ce asigura o debitare rapida, precisa si curata.

Panouri Sandwich Hefe Metalic Development

Panouri Sandwich

Panouri sandwich – Solutia ideala pentru orice tip de constructii, datorita versatilitatii lor. Se prezinta

Finisaje Interioare Hefe Metalic Development

Finisaje

Avand echipe proprii de montaj si o experienta vasta in domeniu, Hefe Metalic Development va

Suna acum