Proiectare - Hefe Metalic Development

Proiectare - Hefe Metalic Development

Proiectare

In functie de destinatia halei, deschiderea acesteia si numarul stalpilor intermediari, echipa noastra va face proiectarea, optimizandu-se astfel consumul de fier / metru patrat.

Echipa de proiectare si manageriere a colectivului de productie s-a format avand la baza dorinta de imbunatatire a produselor oferite. Inginerii nostri reusesc la fiecare proiect sa ofere solutii optime pentru un consum redus de materiale si timpi de executie minimi.

Hefe Metalic Development ofera design modular si solutii personalizate in functie de preferintele personale si aspiratiile arhitecturale. Proiecteaza, produc si monteaza hale industriale din elemente prefabricate din beton deoarece acestea sunt cele mai bune solutii de pe piata, care pot fi oferite unui beneficiar la ora actuala in acest domeniu.

Se doreste permanent realizarea unor proiecte de structuri metalice cu consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie.

Pentru calculul structurilor se utilizeaza programe consacrate, avand posibilitatea de a efectua analize avansate pentru o modelare cat mai exacta a solicitarilor care intervin in viata reala a cladirilor. Dupa finalizarea calculelor, structura va fi modelata 3d cu ajutorul unor softuri specializate. Astfel, fiecare stalp, grinda, etc. va avea o reprezentare fidela, impreuna cu sistemele de prindere, alcatuind un model digital identic cu structura ce urmeaza a fi realizata.

Dupa finalizarea completa a modelului structurii, programul va genera urmatoarele:
-desene pentru fiecare reper in parte
-detalii de executie
-planuri ale structurii
-planuri de montaj (de repetaj)
-liste defalcate pe table, profile
-liste de expeditie
-liste cu organe de asamblare

 

Panouri Sandwich Hefe Metalic Development

Panouri Sandwich

Panouri sandwich – Solutia ideala pentru orice tip de constructii, datorita versatilitatii lor. Se prezinta

Finisaje Interioare Hefe Metalic Development

Finisaje

Avand echipe proprii de montaj si o experienta vasta in domeniu, Hefe Metalic Development va

Suna acum